Volg ons!


Headlines

Hoger in Google met social media
  Zoekmachines zijn gebaseerd op backlinks. Backlinks zijn links vanuit een ander website naar jouw website. Heel simpel gezegd is het altijd zo geweest dat de website met de meeste backlinks bovenaan de zoekresultaten staat. Google denk dat de website met de meeste backlinks het populairste is en rankt die website hoger. Sinds de opkomst van social is het SEO landschap verandert. Backlinks vanuit andere websites zijn niet altijd per se de sterkste signaal voor de zoekmachine..
Read More
Facebook timeline - 02-02-2013
  Hoe werkt de Facebook Timeline : Hieronder wordt een algemeen uitleg gegeven, over hoe Facebook Timeline werkt. Na het kijken van de onderstaande video kan je zelf aanpassingen doen aan je Timeline.   Icoontje verwijderen of bewerken in Facebook Timeline : Een icoon verwijderen is wat ingewikkelder. Daarom wordt het hieronder appart behandeld.   Hoe werkt  Facebook Timeline voor bedrijven pagina`s : Facebook T..
Read More
  Tegenwoordig kan je niet meer om Facebook heen. In deze post ga ik je door middel van video’s laten zien hoe je een facebook like button op je website krijgt. Een Facebook like button of een vind ik leuk knop, is een must en zorgt er ook voor dat je website gratis onder de aandacht komt. Facebook like button toevoegen aan een WordPress post :   Er zijn meerdere manieren om facebook like button op je website te plaatsen. Je kan hiervoor een script genereren op ..
Read More
Social media knoppen op je website plaatsen
  Social media is niet meer weg te denken uit de dagelijks leven. Voor jou als webmaster betekent dit dat je verplicht bent daaraan mee te doen. Dit kan je doen door actief te twitteren en een Facebook fanpagina voor je website te maken. Je wilt ook dat de bezoekers van je website, de content van je website met anderen kunnen delen. Zoekmachines hechten ook veel waarde aan de aandacht dat je website op social media krijgt. In deze post ga ik door middel van een video proberen uit..
Read More